Maxwell & Mary J. Blige

The King and Queen of Hearts World Tour

met support act Ro James

dinsdag 25 oktober 2016

Ziggo Dome, Amsterdam

Soulzanger Maxwell is, samen met mede-oprichters D'Angelo en Erykah Badu erg belangrijk geweest voor het geluid van de neo-soulbeweging. Hij haalde zijn grootste inspiratie uit artiesten als Prince, Marvin Gaye en Stevie Wonder en maakte de meest ambitieuze R&B van zijn tijd. Nu heeft hij de wereld 7 jaar laten wachten op zijn album dat net uit is. blackSUMMERS' night is de opvolger van BLACKsummer’s night en onderdeel van een drieluik.

Mary J. Blige wordt ook wel de 'Queen of Hip-Hop Soul' genoemd. Nadat ze eerst als achtergrondzangeres werkt, brengt ze in 1992 haar debuutalbum 'What's the 411?' uit. Een krachtige combinatie van moderne R&B met een rauw rapgeluid, waarbij ze door de pers al de nieuwe Chaka Khan of Aretha Franklin wordt genoemd. Inmiddels is haar 14e album in de maak. Hiervoor heeft ze onder andere met Kanye West samengewerkt.

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Kijk & Ontdek

BsSu0bRZEHM
https://open.spotify.com/album/6pjoIUNpMtQaSJvRUmsnSh

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

Ziggo Dome

Ziggo Dome

In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is Transferium/P1.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

Ziggo Dome ligt op 10 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.

9292.nl

Koop kaarten

 • 25 okt 2016

  20:00

  Ziggo Dome, Amsterdam

  arrow
  • Mary J Blige & Maxwell

   Kaarten
   vanaf

   54,-

  • Maxwell & Mary J. Blige

   The King and Queen of Hearts World Tour
   met support act Ro James

   Aanvang: 20:00

   Ziggo Dome

   De Passage 100, Amsterdam

   Plan je route
  • Kaarten

   Kaartprijs exclusief servicekosten. Kaarten voor dit evenement koop je via Ticketmaster.

   Lees meer

   Kaarten

   Wij zijn de organisator van dit evenement. De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten bedragen 10% van de kaartprijs, met een maximum van € 10,- per kaart. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten
I Love My Ears
Radio 2

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?