Jimmy Carr

Funny Business

27 oktober 2016

Muziekgebouw Eindhoven

COMEDY CENTRAL PRESENTS: Vorig jaar speelde Jimmy Carr al in het RAI theater in Amsterdam, twee voorstellingen die razendsnel uitverkochten. Gestoken in een keurig maatpak vertelt deze gentleman in hoog tempo de ene scherpe en soms grove grap na de andere. Zijn nieuwe show 'Funny Business' bestaat ook uit die kenmerkende mix van onweerstaanbaar grappige en edgy oneliners, korte verhalen en veel interactie met het publiek.

Koop kaarten arrow down

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

Muziekgebouw Eindhoven

Muziekgebouw Eindhoven

Je kunt Parkeergarage QPark Heuvel inrijden via de reguliere ingang aan de Ten Hagestraat 6a. Op de avond van het concert zijn bij de uitgiftebalie van de garderobe uitrijkaarten a € 6,00 verkrijgbaar.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

Muziekgebouw Eindhoven ligt op 5 minuten loopafstand van NS Station Eindhoven. De publieksingang van het Muziekgebouw bevindt zich in winkelcentrum Heuvel Galerie, gelegen in hartje Eindhoven.

9292.nl

Koop kaarten

  • Jimmy Carr

   Kaarten
   vanaf

   30,-

  • Jimmy Carr

   Muziekgebouw Eindhoven

   Jan van Lieshoutstraat 3, Eindhoven

   Plan je route
  • UITVERKOCHT
I Love My Ears

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?