Varekai

by Cirque du Soleil

20 t/m 23 april 2017

Ziggo Dome, Amsterdam

Cirque Du Soleil neemt je mee op een betoverende reis naar Varekai. Deze sprookjesachtige wereld zit verstopt, diep in het bos, op de top van een vulkaan en álles is hier mogelijk! Laat je verrassen door prachtige decors, kleurrijke kostuums, duizelingwekkende acrobatiek en indrukwekkende stunts! Een unieke show en een eerbetoon aan de oneindige passie van de nomadische ziel en de kunst van de circus traditie.

Koop kaarten Officiele website arrow down

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

Ziggo Dome

Ziggo Dome

In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is Transferium/P1.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

Ziggo Dome ligt op 10 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.

9292.nl

Koop kaarten

  • Varekai

   Kaarten
   vanaf

   28,-

  • Varekai

   www.cirquedusoleil.com/varekai

   Ziggo Dome

   De Passage 100, Amsterdam

   Plan je route
  • Kaarten

   Klik verder om alle showdata te bekijken en om kaarten te bestellen.

   Lees meer

   Kaarten

   Op 20, 21, 22 en 23 april vinden op diverse tijdstippen Varekai shows plaats. Klik verder om alle showdata te bekijken en om kaarten te bestellen.

   Koop kaarten
I Love My Ears

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?