Crosby, Stills & Nash op 24 september naar Concertgebouw

Crosby, Stills & Nash hebben zojuist de data voor hun Europese tour in het najaar aangekondigd. De tour trapt af in Londen op 12 september en eindigt 11 oktober in Olso. Op 24 september zal de band het Concertgebouw in Amsterdam aandoen.

arrow down

04.03.2015

Crosby, Stills & Nash op 24 september naar Concertgebouw

Crosby, Stills & Nash hebben zojuist de data voor hun Europese tour in het najaar aangekondigd. De tour trapt af in Londen op 12 september en eindigt 11 oktober in Olso. Op 24 september zal de band het Concertgebouw in Amsterdam aandoen. Tijdens deze tour worden zowel nieuwe songs als de all-time favorites gespeeld. De voorverkoop voor dit concert start zaterdag 7 maart om 10:00 uur.

Met de oprichting van Crosby, Stills & Nash in 1968, is meteen ook de geboorte van de eerste supergroep in de popgeschiedenis een feit. Ze worden ook wel ‘The voice of an entire generation’ genoemd. Tijdens deze tour spelen Crosby, Stills & Nash nummers uit hun rijkelijke oeuvre, maar ook komen nieuwe nummers van elk individueel bandlid voorbij.

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl
> Bekijk persbericht

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?