Blokkenschema, plattegrond en acht nieuwe muziekbevestigingen

Vandaag worden het blokkenschema, de plattegrond en acht nieuwe muziekbevestigingen voor Down The Rabbit Hole bekend. BØRNS, Throes + The Shine, Elias, Birth Of Joy, Rats On Rafts, Wilde Haren By Night, Babbit Boogie en Rabbit Radio zijn toegevoegd aan het muziekprogramma.

arrow down

27.05.2015

Blokkenschema, plattegrond en acht nieuwe muziekbevestigingen

Vandaag worden het blokkenschema, de plattegrond en acht nieuwe muziekbevestigingen voor Down The Rabbit Hole bekend. B├śRNS, Throes + The Shine, Elias, Birth Of Joy, Rats On Rafts, Wilde Haren By Night, Babbit Boogie en Rabbit Radio zijn toegevoegd aan het muziekprogramma.

Ben je benieuwd waar en wanneer jouw favoriete artiest speelt? Wil je graag weten waar het Vuige Veld is en waar de Walvisbios ligt? Goed nieuws! Het blokkenschema en de plattegrond staan nu online op www.downtherabbithole.nl

En omdat er nog een paar plekjes in het programma niet waren ingevuld, worden er ook nog eens acht nieuwe muzieknamen toegevoegd!

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl
> Bekijk persbericht

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?