Ennio Morricone kondigt concert in Ziggo Dome aan

De gerenommeerde Italiaanse filmcomponist Ennio Morricone komt op 21 februari 2016 terug naar de Amsterdamse Ziggo Dome voor een concert. Dit in het kader van zijn “60 YEARS OF MUSIC WORLD TOUR“, waarmee hij zijn zestigste jaar als professioneel componist en dirigent zal vieren.

arrow down

02.06.2015

Ennio Morricone kondigt concert in de Ziggo Dome aan

De gerenommeerde Italiaanse filmcomponist Ennio Morricone komt op 21 februari 2016 terug naar de Amsterdamse Ziggo Dome voor een concert. Dit in het kader van zijn “60 YEARS OF MUSIC WORLD TOUR“, waarmee hij zijn zestigste jaar als professioneel componist en dirigent zal vieren. De kaartverkoop voor dit concert start aanstaande vrijdag, 5 juni, om 10:00 uur.

Ennio Morricone heeft meer dan 500 scores voor film en tv gecomponeerd en meer dan 100 op zichzelf staande muziekstukken. Hij is de enige filmcomponist ooit die de gerespecteerde Academy Award voor zijn gehele oevre ontving. Welbekende hoogtepunten uit zijn werk zijn natuurlijk de scores voor onder andere Once Upon a Time in the West, One Upon a time in America, A Fistful of Dollars, The Untouchables, The Mission, Cinema Paradiso en The Best Offer.

> Bekijk de bezoekersinformatie op Mojo.nl 
> Bekijk persbericht

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?