Julien Clerc voor een viertal concerten naar Nederland

Julien Clerc komt met zijn 'Partout La Musique Vient' tournee voor een viertal concerten naar Nederland. De Franse zanger staat op 21 september in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, op 22 september in Carré, Amsterdam, 23 september in TivoliVredenburg en 26 september in Theater aan de Parade, Den Bosch. De voorverkoop start vrijdag 29 mei om 10.00 uur.

arrow down

27.05.2015

Julien Clerc voor een viertal concerten naar Nederland

Julien Clerc komt met zijn 'Partout La Musique Vient' tournee voor een viertal concerten naar Nederland.  De Franse zanger staat op 21 september in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, op 22 september in Carré, Amsterdam, 23 september in TivoliVredenburg en 26 september in Theater aan de Parade, Den Bosch. De voorverkoop start vrijdag 29 mei om 10.00 uur.

Het boegbeeld van de Franse invasie in de jaren ’70. De ongenaakbare Fransoos liet ten tijde van zijn hits 'Si on Chantait', 'Ce n'est Rien' en nummer 1 hit 'This Melody' menig vrouwenhart sneller kloppen. En dankzij zijn sprankelende chansons ligt de wereld nog steeds aan Julien Clercs voeten.

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl
> Bekijk persbericht

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?