Chaka Khan, Tom Chaplin en Natasha Bedingfield bevestigd voor Night of the Proms

Night of The Proms heeft zojuist de eerste drie namen voor de editie van 2016 bekendgemaakt. Soulzangeres Chaka Khan, de leadzanger van Keane, Tom Chaplin en de Britse Natasha Bedingfield vertolken op zaterdag 19 november in Ahoy in Rotterdam hun bekendste hits onder begeleiding van het symfonisch orkest Il Novecento onder leiding van de Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche. De kaartverkoop is reeds gestart via ticketmaster.nl.

arrow down

16.06.2016

Chaka Khan, Tom Chaplin en Natasha Bedingfield bevestigd voor Night of the Proms

Night of The Proms heeft zojuist de eerste drie namen voor de editie van  2016 bekendgemaakt. Soulzangeres Chaka Khan, de leadzanger van Keane, Tom Chaplin en de Britse Natasha Bedingfield vertolken op zaterdag 19 november in Ahoy in Rotterdam hun bekendste hits onder begeleiding van het symfonisch orkest Il Novecento onder leiding van de Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche. De kaartverkoop is reeds gestart via ticketmaster.nl.

Het grote feest van klassiek en pop! Het vaste orkest Il Novecento - onder leiding van de nieuwe dirigente Alexandra Arrieche - brengt muziek uit de laatste drie eeuwen. En daarnaast brengen popsterren hun grootste hits ten gehore, onder leiding van het huisorkest.

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl
> Bekijk het persbericht

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?