Paul McCartney 'Out There' tournee naar de Ziggo Dome

Vandaag kondigt Paul McCartney aan dat hij dit jaar terug komt naar Europa voor negen bijzondere optredens in plaatsen die hij tijdens deze tournee nog niet bezocht. Als onderdeel van deze concertreeks staat hij op zondag 7 juni in de Ziggo Dome in Amsterdam.

arrow down

06.03.2015

Paul McCartney 'Out There' tournee naar de Ziggo Dome

Vandaag kondigt Paul McCartney aan dat hij dit jaar terug komt naar Europa voor negen bijzondere optredens in plaatsen die hij tijdens deze tournee nog niet bezocht. Als onderdeel van deze concertreeks staat hij op zondag 7 juni in de Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert start op vrijdag 13 maart om 10 uur.

De legendarische live optredens van Sir Paul zijn dé manier om de grootste momenten in de muziekgeschiedenis van de afgelopen 50 jaar opnieuw te beleven. De McCartney live-ervaring is er één die je minstens één keer in hun leven moet meemaken!

Over zijn terugkeer naar Nederland zegt McCartney:

“Hoewel we de afgelopen jaren nog een paar keer in Nederland hebben gespeeld, kijk ik erg uit naar mijn eerste concert in Amsterdam sinds we daar met Wings hebben gestaan. Het gaat een geweldige avond worden en we kunnen niet wachten om onze Nederlandse fans weer te zien. We hebben altijd de grootste lol samen.”

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl
> Bekijk persbericht

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?