Pentatonix op 1 juni naar de Heineken Music Hall

Vijf muzikale talenten die covers van pophits a capella zingen. Met hun stem als enige instrument verzorgt dit YouTube fenomeen ook zelf de beats en melodie. Hun video's met covers van Daft Punk, Justin Timberlake en PSY leverden al miljoenen views op.

arrow down

01.03.2016

Pentatonix op 1 juni naar de Heineken Music Hall

De Amerikaanse a-capellagroep Pentatonix staat op 1 juni met hun nieuwe World Tour in de Heineken Music Hall, Amsterdam. De kaartverkoop start vrijdag 4 maart om 10:00 uur via Ticketmaster. 

De Amerikaanse a-capellagroep, tweevoudig Grammy winnaar en YouTube sensatie Pentatonix brak in 2011 door na het winnen van de derde seizoen van de talentenjacht The Sing Off. Sinds hun doorbraak heeft de vijfkoppige formatie al meer dan 1.4 miljard views binnengehaald op hun YouTube kanaal met 10 miljoen volgers, verschenen ze in de film Pitch Perfect 2, en verkochten ze alleen in de Verenigde Staten al meer dan 2,7 miljoen albums.

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl
> Bekijk persbericht

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?