Prijzen op de European Festival Awards

Afgelopen woensdag op de European Festival Awards mocht Mojo Concerts maar liefst twee awards in ontvangst nemen.

arrow down

19.01.2015

Prijzen op de European Festival Awards

Afgelopen woensdag op de European Festival Awards mocht Mojo Concerts maar liefst twee awards in ontvangst nemen. Tijdens de uitreiking van de jaarlijkse award show werd Down The Rabbit Hole uitgeroepen tot het beste nieuwe festival van 2014 en mochten wij - samen met LOC7000 - de Health & Safety Innovation Award ophalen.

Festivaldirecteur Eric van Eerdenburg geeft tijdens zijn speech aan dat hij erg trots is op de New Festival Award: "We weten allemaal dat een nieuw festival beginnen een hobbelige weg is, en dit festival was geen uitzondering. Maar de eerste editie was een groot succes en voor ons een creatieve overwinning."

Daarnaast kregen Mojo Concerts en LOC7000 de Health & Safety Innovation Award uitgereikt voor de nieuwe aanpak om de veiligheid van tijdelijk geplaatste tenten, constructies en installaties te stroomlijnen. We zijn trots om deze prijs - die wordt toegekend aan een organisatie die op een innovatieve manier met gezondheid en veiligheid op festivals bezig is - in ontvangst te mogen nemen.

Bekijk alle prijswinnaars van de EFA’s

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?