Elf keer Symphonica in Rosso

Meer dan 150.000 bezoekers gaan straks naar de speciale editie van Symphonica in Rosso met Marco Borsato en dat lijken er nog meer te gaan worden. Met grote trots kondigen we nog een show van Symphonica in Rosso aan.

arrow down

30.04.2015

Elf keer Symphonica in Rosso

Meer dan 150.000 bezoekers gaan straks naar de speciale editie van Symphonica in Rosso met Marco Borsato en dat lijken er nog meer te gaan worden. Met grote trots kondigen we nog een show van Symphonica in Rosso aan. De elfde show vindt plaats op woensdag 2 maart 2016 in de Ziggo Dome. Naast Marco Borsato & band treden gastartiesten Jeroen van Koningsbrugge en O'G3NE op. De kaartverkoop begint nu.

Ook Marco is volledig overdonderd door dit gigantische succes. “Bij de aankondiging van de eerste twee concerten, hoopte ik dat we vier concerten in totaal konden doen maar ongelofelijk, we kondigen nu de elfde show al aan! Ik wil dat iedereen kan genieten van Symphonica in Rosso en dat zoveel mogelijk mensen mijn 25-jarige jubileum met me mee kunnen vieren.”

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl
> Bekijk persbericht

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?