Nieuwe namen WE ARE ELECTRIC

Het programma voor de nieuwe tweedaagse buiteneditie van WE ARE ELECTRIC wordt vandaag met maar liefst dertien nieuwe acts uitgebreid.

arrow down

24.03.2015

Nieuwe namen voor tweedaagse buiteneditie WE ARE ELECTRIC

NETSKY DJ SET & SCRIPT MC, TIGA, NOISIA, GOOSE, MODESTEP, DE SLUWE VOS LIVE, TOM TRAGO, BENNY RODRIGUES EN MEER

Het programma voor de nieuwe tweedaagse buiteneditie van WE ARE ELECTRIC dat op 19 en 20 juni op het E3 strand in Eersel plaatsvindt, wordt vandaag met maar liefst dertien nieuwe acts uitgebreid.

Niet alleen de idyllische locatie aan de rand van het bos bij een kraakhelder meer spreekt tot de verbeelding. Ook het programma van de eerste editie van het tweedaagse WE ARE ELECTRIC - Wild Weekend of Electronic Wonders zet de toon voor alle toekomstige edities van dit nieuwe crossover dance evenement op vrijdag 19 juni en zaterdag 20 juni op het E3 Strand in Eersel.

De volgende acts zijn toegevoegd aan het programma van WE ARE ELECTRIC op zaterdag 20 juni: Netsky dj set & script MC, Tiga, Noisia, Goose, Modestep en De Sluwe Vos Live (Kontra album show), Skip & Die, William Kouam Djoko en Tom Trago. Op vrijdag 19 juni zijn Benny Rodrigues, The Flexican & MC Sef, Girls Love DJ’s, en Makam bevestigd voor het festival.

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl
> Bekijk persbericht

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?