Win 2 kaarten voor een comedy show!

Maak kans op 2 kaarten voor de show van Eddie Izzard

arrow down

07.09.2016

Winnen!

Maak kans op 2 kaarten voor de show van Eddie Izzard!

Bijna drie jaar geleden begon comedian, acteur, marathonloper en Eurofiel Eddie Izzard aan een epische wereldtour door meer dan 28 landen, in drie talen, van Moskou tot de Hollywood Bowl. Ook stond hij toen een aantal keer in de Heineken Music Hall. Hij verkocht een hele reeks shows aan het Londonse West End uit, en speelde in 49 van de 50 Amerikaanse staten. Met recht een recordbrekende tour. Nu komt Izzard nog eenmaal terug naar Europa voor een speciale reeks voorstellingen van Force Majeure: Reloaded.

Op 18 november staat Eddie Izzard in Carré en wij geven 2 kaarten weg voor de show weg.

Wat moet je doen om te winnen?

Het is niet de eerste keer dat Eddie Izzard naar Nederland komt voor een show. Weet jij in welke Nederlandse zaal Eddie Izzard nog meer heeft gestaan?

Mail het juiste antwoord woensdag 14 september voor 12.00u naar winnen@mojo.nl. Wie weet maken we jou dan blij met een 2 kaarten voor Eddie Izzard!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?