Heb jij gewonnen?

In onze nieuwsbrieven geven we regelmatig kaarten, gastenlijstplaatsen, albums en nog veel meer weg. Meld je aan en maak ook kans op mooie prijzen!

arrow down

12.10.2016

Heb jij gewonnen?

In onze nieuwsbrieven geven we regelmatig kaarten, gastenlijstplaatsen, albums en nog veel meer weg. Meld je aan en maak ook kans op mooie prijzen!

Aanmelden voor onze nieuwsbrieven kan door hier je naam en e-mailadres achter te laten.

In onze Weekly kondigen we alle grote concerten aan en houden we je op de hoogte van al het belangrijke concertnieuws. De Club Mailing is speciaal voor muziekfreaks die nieuwe bands willen ontdekken in de kleinere zalen.

Deze week
Meedoen met de prijsvragen kan alleen via de mailing. Deze week maak je in de weekly mailing kans op kaartjes voor Night of the Proms. In de clubmailing maak je kans op 2 vrijkaarten voor de show van Deviation op ADE. In de Urban mailing maak je kans op kaarten voor Mary J Blige en Maxwell.Door de grote belangstelling voor onze prijsvragen nemen wij alleen contact op met de prijswinnaars. Dit doen wij een week na de start van de actie.

Prijswinnaars vorige week
In de laatste Weekly maakte je kans op het album van Maxwell. Deze winnaars zijn:  Peter Cortenraad, Iris van Hoevelaak en Loekie Delneij. Via de clubmailing maakte je kans op gastenlijstplekken voor de show van Peaches  deze zijn gewonnen door Mandy Goede! !

Bekijk onze algemene voorwaarden winacties

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?