Win gastenlijstplekken voor Chance The Rapper

Chance The Rapper staat 17 november in 013, wil jij daar bij zijn? Dat kan!

arrow down

14.07.2016

Winnen!

Maak kans op 2 gastenlijstplekken voor Chance The Rapper in 013!

Chance The Rapper is één van de grootste en meest succesvolle onafhankelijke rappers van het afgelopen decennium. Chance releasde op eigen houtje mixtapes die hem al snel positieve recensies opleverden op gerenommeerde blogs als Pitchfork en Hypetrak. Zijn soulful rap die tevens invloeden kent van jazz en gospel leverde hem een slot op als support voor Childish Gambino. Na mixtapes als 'Acid Rap' en zijn side-projects met The Social Experiment en Donnie Trumpet heeft Chance zijn veelzijdigheid binnen de rapgame meer dan duidelijk gemaakt. Recent bracht de rapper zijn mixtape 'Coloring Book' uit waarbij hij onder meer samenwerkt met Kanye West en Young Thug.

Chance The Rapper staat 17 november in 013, wil jij daar bij zijn? Dat kan!

Wat moet je doen om te winnen?


Chance begon samen met een vriend instrumentaal hiphop te maken toen hij op school zat. In 2011 werd hij tien dagen van school gestuurd (wegens 'weed related activities') en in die dagen maakte hij een mixtape. Hierbij had hij "Windows" opgenomen en dat liedje zorgde voor de eerste bekendheid. Weet jij de titel van deze Mixtape?

Weet jij het antwoord? Mail deze dan vóór woensdag 20 juli 10.00u naar winnen@mojo.nl. Wie weet maken we jou dan blij met het 2 kaarten!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?