Dave Chappelle volgende week live in de Heineken Music Hall

De wereldberoemde Amerikaanse stand-up comedian en acteur Dave Chappelle zal volgende week donderdag, 16 juli, een show geven in de Heineken Music Hall. De megaster, onder meer bekend van de populaire Chappelle’s Show en talloze films, heeft last minute besloten om een voorstelling in Amsterdam te geven. De kaartverkoop start vandaag, vrijdag 10 juli, om 18:00 uur via Ticketmaster.nl.

arrow down

10.07.2015

Dave Chappelle volgende week live in de Heineken Music Hall

De wereldberoemde Amerikaanse stand-up comedian en acteur Dave Chappelle zal volgende week donderdag, 16 juli,  een show geven in de Heineken Music Hall. De megaster, onder meer bekend van de populaire Chappelle’s Show en talloze films, heeft last minute besloten om een voorstelling in Amsterdam te geven. De kaartverkoop start vandaag, vrijdag 10 juli, om 18:00 uur via Ticketmaster.nl

Dave Chappelle behoort tot de absolute wereldtop in de comedy. Hij is een van de meest gerespecteerde stand-up comedians door zijn rauwe, authentieke en soms controversiële stijl. Hij wisselt persoonlijke verhalen af met scherpe maatschappijkritiek, doorspekt met geweldige grappen.

Dave Chappelle is bekend geworden door zijn briljante sketchprogramma Chappelle’s Show, dat een haast mythische status heeft onder miljoenen comedyliefhebbers overal op aarde. Daarnaast speelde hij rollen in blockbusters als The Nutty Professor, Con Air, You’ve Got Mail, Robin Hood: Men In Tights en Half Baked.

Sinds 2013 concentreert Chappelle zich, na een jarenlange podiumafwezigheid, weer op stand-up comedy optredens. Hij gaf een serie fantastisch ontvangen shows in Noord-Amerika, speelde een serie van 10 uitverkochte shows als absolute headliner op Just For Laughs in Montreal, het belangrijkste comedyfestival ter wereld. Recensies waren lyrisch, de pers was het erover eens: Chappelle is een van de allerbeste comedians op aarde.

Op dit moment geeft Dave Chappelle zeven stijf uitverkochte optredens in Hammersmith Apollo in Londen. Dat bevalt hem zo goed, dat hij ter plekke heeft besloten om ook in Amsterdam een show te doen. Eindelijk is hier de kans om deze wereldster in Nederland aan het werk te zien.

Dave Chappelle video:
https://www.youtube.com/watch?v=6KhuEQpz0VU

> Bekijk bezoekersinformatie op mojo.nl

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?