Chaka Khan, Tom Chaplin en Natasha Bedingfield bevestigd voor Night of the Proms

Night of The Proms heeft zojuist de eerste drie namen voor de editie van 2016 bekendgemaakt. Soulzangeres Chaka Khan, de leadzanger van Keane, Tom Chaplin en de Britse Natasha Bedingfield vertolken op zaterdag 19 november in Ahoy in Rotterdam hun bekendste hits onder begeleiding van het symfonisch orkest Il Novecento onder leiding van de Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche. De kaartverkoop is reeds gestart via ticketmaster.nl.

arrow down

16.06.2016

Chaka Khan, Tom Chaplin en Natasha Bedingfield bevestigd voor Night of the Proms

Night of The Proms heeft zojuist de eerste drie namen voor de editie van  2016 bekendgemaakt. Soulzangeres Chaka Khan, de leadzanger van Keane, Tom Chaplin en de Britse Natasha Bedingfield vertolken op zaterdag 19 november in Ahoy in Rotterdam hun bekendste hits onder begeleiding van het symfonisch orkest Il Novecento onder leiding van de Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche. De kaartverkoop is reeds gestart via ticketmaster.nl.

In haar rijk gevulde carrière bracht de Amerikaanse singer-songwriter Chaka Khan 22 albums uit, verkocht ze meer dan 70 miljoen platen en verzilverde tien van haar 22 Grammy Award-nominaties. Hits zoals ‘Ain’t Nobody’ en ‘I’m Every Woman’ zijn uitgegroeid tot ware klassiekers. De Queen of Funk, zoals ze wordt genoemd, maakt haar debuut op Night of the Proms.

Tom Chaplin is bekend geworden als leadzanger van de Engelse rockgroep Keane, waarmee hij meer dan 10 miljoen platen verkocht, verscheidene awards won en vele grote hits behaalde zoals This Is The Last Time’, ‘Bend & Break’ ‘Everybody’s Changing’, ‘Somewhere Only We Know’ en ‘Crystal Ball’. Momenteel legt Tom in de studio de laatste hand aan zijn langverwachte solo debuutplaat, die eind 2016 uitgebracht wordt.

Natasha Bedingfield brak in Nederland door met de hit ‘These Words’. Snel daarna volgde haar debuutalbum ‘Unwritten’ met haar gelijknamige tweede hit. Het gebeurt niet vaak dat Natasha Bedingfield voor een optreden naar Nederland komt dus we kijken erg uit naar haar optreden bij de Night of the Proms.

Radio 10 presenteert
Night of the Proms 2016
Zaterdag 19 november 2016 | Ahoy - Rotterdam

Aanvang: 20:00 uur | Entree: vanaf € 37

Meer info over dit concert vind je op: www.notp.com/nederland
De kaartverkoop voor het concert is reeds gestart via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?