Pentatonix 1 juni naar de Heineken Music Hall

De Amerikaanse a-capellagroep Pentatonix staat op 1 juni met hun nieuwe World Tour in de Heineken Music Hall, Amsterdam. De kaartverkoop start vrijdag 4 maart om 10:00 uur via Ticketmaster.

arrow down

01.03.2016

Pentatonix op 1 juni naar de Heineken Music Hall

De Amerikaanse a-capellagroep Pentatonix staat op 1 juni met hun nieuwe World Tour in de Heineken Music Hall, Amsterdam. De kaartverkoop start vrijdag 4 maart om 10:00 uur via Ticketmaster. 

De Amerikaanse a-capellagroep, tweevoudig Grammy winnaar en YouTube sensatie Pentatonix brak in 2011 door na het winnen van de derde seizoen van de talentenjacht The Sing Off. Sinds hun doorbraak heeft de vijfkoppige formatie al meer dan 1.4 miljard views binnengehaald op hun YouTube kanaal met 10 miljoen volgers, verschenen ze in de film Pitch Perfect 2, en verkochten ze alleen in de Verenigde Staten al meer dan 2,7 miljoen albums.

Hun nieuwste self-titled album kwam vorig jaar oktober uit en stond meteen op de eerste plek in de Billboard Top 200. Dit is tevens het eerste album van de groep met originele nummers. Na twee uitverkochte Paradiso's in 2014 en tweemaal de Heineken Music Hall in 2015 komt Pentatonix op 1 juni terug naar de Heineken Music Hall met hun nieuwe World Tour. Als special guest nemen zij Us The Duo mee. Dit tweetal brak door met hun 6 seconde durende covers op Vine. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 10:00 uur via Ticketmaster.
 
Pentatonix - The World Tour 2016
Woensdag 1 juni | Heineken Music Hall - Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur | Entree: € 37,50 excl. sericekosten

Meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl/pentatonix.

De kaartverkoop voor het concert start aanstaande vrijdag 4 maart om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).

> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?