Years & Years naar Heineken Music Hall

Op dinsdag 1 maart 2016 komt Years & Years voor een concert naar de Heineken Music Hall in Amsterdam. De voorverkoop voor dit concert start vrijdag 13 november om 10:00 uur.

arrow down

10.11.2015

Years & Years 1 maart 2016 naar Heineken Music Hall Amsterdam

Op dinsdag 1 maart 2016 komt Years & Years voor een concert naar de Heineken Music Hall in Amsterdam. De voorverkoop voor dit concert start vrijdag 13 november om 10:00 uur.

De zegetocht van Years & Years in Nederland lijkt niet te stoppen. Na eerdere uitverkochte shows in oa Paradiso en een overtuigend optreden in volle Heineken tent op Lowlands staat de band volgende week -18 november- in een tevens uitverkocht Klokgebouw in Eindhoven. Nu kondigt de band reeds aan in maart volgend jaar terug te komen naar de Heineken Music Hall in Amsterdam.

In januari 2015 krijgt Years & Years van de BBC de titel 'Sound Of 2015' toebedeeld. Het Londense drietal heeft vervolgens maar weinig tijd nodig deze belofte in te lossen. Hun single “King” wordt al snel een wereldwijde hit; het nummer komt op 1 binnen in de UK en weet over de hele wereld charts te domineren. In Nederland is King één van de grootste radiohits van het jaar tot nu toe. Maar liefst 10 weken stond het op nummer 1 in de Nederlandse airplay chart. En dit zonder dat de band een album uit had.

In juli van dit jaar kwam dat debuutalbum er, Communion, en staat vol met toegankelijke electropop, gekenmerkt door de fijne melodieen van zanger Olly Alexander. Of, zoals de band het zelf omchrijft:” music you can dance and cry to”. Naast King sieren ook populaire singels als Desire en Shine het album.

NPO 3FM PRESENTS
YEARS & YEARS
+ support
Dinsdag 1 maart 2016 | Heineken Music Hall - Amsterdam | Aanvang: 20:00 uur | Entree: €32,50 (ex sk) meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl/years-and-years
Kaartverkoop via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).

> Bekijk bezoekersinformatie op mojo.nl

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?