Nin 1999
  • 28 nov 1999
  • Nine Inch Nails
  • 013

Nine Inch Nails

Sinds 2000 is boekingstijger Jeps Salfischberger in dienst bij MOJO. Hij boekt alles wat los en vast zit, van metal/hardcore/punk tot hiphop/rap en zijn meest recente specialisme: comedy. Een van de concerten die Jeps altijd zal bijblijven vond plaats nog voordat hij bij MOJO in dienst kwam: "Ik was hier als bezoeker heen en mijn toenmalige vriendin vond ze ook te gek, dus die was er ook. Zij stond ergens anders in de zaal en was op een gegeven moment flauw gevallen. Ze kwam daar naar me toe en vertelde dat ze van haar stokje was gegaan en dat ze even naar buiten toe ging. Ik zei daarop: 'Oke, dan zie ik je straks!'. Ik wilde echt geen moment van de show missen. Die relatie heeft geen stand gehouden."

Ze kwam daar naar me toe en vertelde dat ze van haar stokje was gegaan en dat ze even naar buiten toe ging. Ik zei daarop: 'Oke, dan zie ik je straks!'. Ik wilde echt geen moment van de show missen. Die relatie heeft geen stand gehouden."

In die tijd werd Nine Inch Nails nog geboekt door collegaboeker Rob Trommelen, maar inmiddels heeft Jeps het van hem overgenomen.

Wij hebben jouw hulp nodig!

Concerten maken wij niet alleen, maar met jullie livefans. Onze geschiedenis is dus niet compleet zonder jouw ervaringen, foto's en video's. Omdat een groot deel van ons archief is bij een brand verloren is gegaan kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

Image
SLUIT close
Scroll