Two7ssplash
 • 08 jul 2007
 • Steel Pulse
  Sizzla
  Tanya Stephens
  Stephen "Ragga" Marley
  Collie Buddz
  Fantan Mojah & Perfect
 • AFAS Live

Two 7's Splash

Sinds 2000 is boekingstijger Jeps Salfischberger in dienst bij MOJO. Hij boekt alles wat los en vast zit, van metal tot urban en ook comedy. Jeps vertelt: "Bij het reggaefestival Two 7’s Splash in de toenmalige Heineken Music Hall hadden we ooit meer beveiligers backstage nodig dan in de zaal.

Er waren twee artiesten die elkaar niet moesten, maar per ongeluk kleedkamers tegenover elkaar hadden. Op een gegeven moment kregen ze dat in de gaten en toen brak de hel los. De een liep bij de ander naar binnen en ging daarmee op de vuist.

De uitdager was een heel grote, stevige kerel die moest worden tegengehouden door wel drie man beveiliging. De hele middag en avond zijn we bezig geweest om die twee partijen uit elkaar te houden. Maar het meest bizarre was nog: toen het festival eenmaal afgelopen was, hadden ze blijkbaar de vredespijp gerookt. Want opeens zaten ze samen in een van de twee kleedkamers gezellig iets te drinken!"

Image

FunX was bij Two 7's Splash het grootste reggae event van Nederland. En sprak met o.a. Collie Buddz, Tanya Stephens, da'Ville, Tantan Moyah.

SLUIT close
Scroll