Anouk Westerpark
  • 10 jul 2010
  • Anouk
  • Cultuurpark Westergasfabriek

Anouk

Marjolein Zonneveld werkt al meer dan 25 jaar voor MOJO als productiemanager. Als productiemanager zorg je ervoor dat op de dag van een show alles in goede banen wordt geleid. Meestal gaat alles goed, maar er was een moment waarop Marjolein dacht 'als dat maar goed gaat...'

"Er was erg slecht weer op komst en we hadden een productie hangen die nogal windgevoelig was. Het was overdag al spannend en natuurlijk hielden we het weer in de gaten. We hadden daarnaast met Anouk afgesproken om op tijd te beginnen en eventueel wat nummers te schrappen, zodat de set op tijd klaar zou zijn.

Na de show zou het namelijk ├ęcht losbarsten. Uiteindelijk heeft ze haar set kunnen afmaken, maar helaas zat er geen toegift meer in omdat het onweer losbrak.

Iedereen moest dus snel het podium af en het eerste vak moest gauw leeg, want stel er zouden productieonderdelen weg waaien dan moet je er niet aan denken dat dat in het publiek terecht zou komen. Uiteindelijk is alles blijven hangen maar je wilt het risico echt niet lopen. Er was geen paniek, want mensen gaan er altijd vanuit dat het allemaal goed gaat en denken daar helemaal niet over na. Maar bij ons zat dat wel anders. Daar heb ik die avond wel echt slecht van geslapen."

Image

'Girl' live at Westerpark

Anouk Poster

2010 07 04 Anouk 07
2010 07 04 Anouk 05

SLUIT close
Scroll