Onedirection2014
  • 03 mei 2013
  • One Direction
  • Ziggo Dome

One Direction

Productie assistente Steffi Harrevelt geeft een inkijkje in wat zij op een dag achter de schermen meemaakt: "Jezelf de hele dag vermaken in een kale zaal kan soms een beetje saai zijn, vooral voor tienerjongens als One Direction. Op een gegeven moment hadden de heren bedacht om op de parkeerplaats van de Ziggo Dome te voetballen, maar dit liep volledig uit de hand...

Er renden allemaal fans de snelweg op

De parkeerplaats is namelijk aan een snelweg gelegen en terwijl de jongens zich van geen kwaad bewust waren, renden er allemaal fans de snelweg op. Levensgevaarlijk natuurlijk! De bandleden moesten dus alweer snel naar binnen. Om toch nog de tijd te doden vroegen de tieneridolen of ze ergens konden basketballen. Ik heb gebeld met een sporthal in buurt om uit te vogelen of zij bereid waren om deze te sluiten, zodat de jongens daar rustig een potje konden basketballen, zonder gillende fans. Daarnaast moest ik er ook achter zien komen of 1D er ongezien kon komen, want anders zouden er zo weer duizend fans bij de sporthal staan. Uiteindelijk ben ik langs de sporthal geweest om met de directeur te praten en was alles mogelijk. Ik ben terug gegaan naar de manager om te vertellen dat de jongens daar terecht konden en als antwoord kreeg ik van hem: ‘Oh ja, ze hebben geen zin meer.' "

Bij dit soort tienershows komt productioneel veel kijken. Lees hier meer over in 'Wedstrijdje gillen en uit je dak gaan' van Tanja Spaander.

Image

Meer verhalen over o.a. dit concert lees je in 'MOJO presenteert'

Image
SLUIT close
Scroll