Ll2014 1
 • 15 aug 2015
 • Blood Red Shoes
  Disclosure
  Imagine Dragons
  Kaiser Chiefs
  The Asteroids Galaxy Tour
  Triggerfinger
  Kensington
  Selah Sue
  Stromae
  The Boxer Rebellion
  Volbeat
  Blaudzun
  Die Antwoord
  Queens of the Stone Age
  Skrillex
  Snoop Dogg
 • Evenemententerrein Walibi World

Lowlands

Over zijn persoonlijke hoogtepunt van deze Lowlands editie vertelt festivaldirecteur Eric van Eerdenburg: "Lowlands heeft een traditie van eigen producties, speciaal voor het festival bedacht en geproduceerd. Lowlands Zingt, het Nirvana Project, Het Concert Des Levens ter ere van de 80ste verjaardag van Johnny Hoes, de Beatles in het Nederlands vertaald, et cetera.

In 2013 deed zangeres Carolien Borgers in de kleinste tent als onderdeel van haar stand-upshow een paar happy hardcore liedjes samen met een akoestische gitarist. De 150 aanwezigen stonden op de stoelen te dansen en mee te brullen.

Het jaar daarna vertoonde ze hetzelfde kunstje in de Alpha voor vijftienduizend man. Dit keer met alle hardcoresterren uit de glorietijd; Party Animals, DJ Ruffneck, Wappie Und Wappie, Def Rhymz en Mental Theo, Paul Elstak en een groep gogodanseressen in de kleinst mogelijke bikini's en op de hoogst mogelijke hakken. Forever Young van Paul Elstak sloot de set af terwijl er hier en daar een traantje werd weggepinkt. De show is nu een YouTubekraker met miljoenen hits.".

Image

Always Hardkoor in de Alpha

Ll 2014 Affiche Klein
LL14 Plattegrond

Image

The official aftermovie

Ll2014 2
Ll2014 3
Ll2014 4

SLUIT close
Scroll