Quidam
  • 17 feb 2015
  • Cirque Du Soleil
  • Rotterdam Ahoy

Quidam by cirque du soleil

Quidam was een sensationele combinatie van fenomenale acrobatiek en extravagant design. De show volgde de gang van een eenzaam personage dat leeft tussen de mensen. Die anonieme wereld wordt omgetoverd in een plek van hoop en verbondenheid.

"Quidam is een prachtvoorstelling waar uitersten uit de circuskunsten op een zeer bijzondere manier worden voorgedragen aan het publiek. De prachtige showelementen, de live band en de bijzondere sfeer maken Quidam dan ook tot een kwalitatieve en bovenal vermakelijke voorstelling."

Quidam is een volwassen show die alle magische elementen bevat die het publiek inmiddels verwacht van Cirque du Soleil, maar toch geheel anders is van opzet. In tegenstelling tot de andere Cirque du Soleil shows neemt Quidam de bezoeker niet mee naar een fantasiewereld met feeërieke en sprookjesachtige karakters. Deze show speelt zou zich in het echte leven kunnen afspelen, met échte personen die problemen van alledag ervaren. Hierdoor zijn de emoties die loskomen tijdens het zien van de show intenser en dramatischer.

Image

SLUIT close
Scroll