Sir 16 2
  • 24 feb 2016
  • Marco Borsato
    Zucchero
    Jeroen van Koningsbrugge
    O’G3NE
  • Ziggo Dome

Symphonica in Rosso met Marco Borsato

In 2006 was Marco Borsato de eerste artiest die met zijn eigen creatie Symphonica in Rosso het GelreDome op zijn grondvesten liet trillen. Dit jaar zat Marco 25 jaar in het vak en dat werd groots gevierd in het rood! De zanger koos als locatie voor de concertreeks voor Ziggo Dome, waar hij in het najaar van 2015 en in het voorjaar van 2016 in totaal twaalf Symphonica concerten gaf. Meer dan 200.000 enthousiaste fans zagen een fantastische show. Een record!

In een recensie schreef Algemeen Dagblad:

"Marco Borsato begon vanavond voor de tweede maal aan een reeks Symphonica in Rosso-concerten. Negen jaar na deel 1 paste de orkestrale bombast de zanger opnieuw als een warme, rode, jas."

Ook nu.nl is enthousiast: "Met Borsato aan het roer is Symphonica In Rosso niet zomaar een optreden met een orkest erbij, maar een emotionele muzikale marathon. Succes wordt vaak uitgedrukt in statistische gevens (zoals verkoopcijfers en bezoekersaantallen), maar op een avond als deze wordt duidelijk hoeveel levens Borsato door de jaren heen beroerd heeft met zijn liedjes. Zelfs zijn grootste criticasters zullen dat beamen."

Image

Sir 16 3
Sir 16 11
Sir 16 18

SLUIT close
Scroll