LL foto
 • 18 aug 2017
 • Editors
  Mumford & Sons
  Billy Talent
  Elbow
  The Shins
  The xx
  The Veils
  alt-J
  The Bloody Beetroots
  Feist
  Cypress Hill
  Chef'Special
  Bastille
  Iggy Pop
  London Grammar
 • Evenemententerrein Walibi World

Lowlands

Niels is sinds 2011 werkzaam bij MOJO als productiemanager en als Project Manager voor Lowlands. Naast shows in o.a. Ziggo Dome , Goffertpark en Rotterdam Ahoy houdt hij zich ook het gehele jaar bezig met de productie van Lowlands. 2017 is een bijzonder jaar voor Lowlands, want naast het 25-jarig jubileum zijn er een nieuwe Alpha, nieuwe Bravo en een nieuw 24-uursgebied: Armadillow.

"Van het drawing board iets uiteindelijk tot leven zien komen en dan kijken hoe het functioneert in de praktijk. Lowlands is een heel groot canvas waar veel kan en dat is te gek."

Niels is 2,5 jaar bezig geweest met de ontwikkeling van een nieuwe Alpha. "Het idee bestaat al wat langer. De laatste jaren liepen we regelmatig tegen de beperkingen aan van een circus-type tent. Niet alles wat de act meenam paste in de Alpha, de zichtlijnen en hoogte van de tent waren ook te beperkt. Op basis van nieuwe requirements zijn we gaan rekenen en tekenen en hebben we een nieuw concept bedacht. Vervolgens hebben we het concept in samenwerking met StageCo uitgewerkt tot wat het nu is.". Bekijk het hele interview met Niels hieronder:

Image

Productiemanager Niels vertelt over de totstandkoming van de nieuwe Alpha

Image

Festivaldirecteur Eric van Eerdenburg gaf een rondleiding over het Lowlands terrein. Tijdens deze rondleiding komen op ook de nieuwe Alpha, Bravo en Armadillow aan bod

Lowlands Alpha
Lowlands Alpha 2
Lowlands Bravo

Image

Het verjaardagsfeest van Lowlands werd in de Alpha gevierd tijdens de ’25 jaar Lowlands Greatest Hits Sing-along’

Image

The official aftermovie

Lowlands 2017 Poster
LL17 Plattegrond

SLUIT close
Scroll