Dorm
  • 11 feb 2017
  • Cinemec Utrecht

Harry Potter™: The Exhibition

Projectmanager Frederik van Alkemade doet volgens hemzelf "de projecten die voor de rest niemand wil hebben". Tussen de muziekboekers is hij een vreemde eend in de bijt, die verantwoordelijk is voor het naar Nederland halen van family events zoals Cirque du Soleil, Monster Jam en Walking With Dinosaurs. In 2017 was de extreem succesvolle expositie van Harry Potter te zien in Utrecht, een project waar Frederik 5,5 jaar mee bezig is geweest vanwege de grote internationale concurrentie. De tentoonstelling was eerder in wereldsteden als Shanghai en New York.

Harry Potter™: The Exhibition is een van de meest bezochte events van MOJO: 270.000 fans bezochten de expositie.

Frederik: "Het was van begin tot eind bijzonder, elke dag kwamen er mensen verkleed en er zijn fans die wel 18 keer terug zijn gekomen.". Door de jaren heen heeft hij flink wat klachten voorbij zien komen, maar bij deze kon Frederik zijn lachen echt niet inhouden:

"Afgelopen weekend waren we bij jullie tentoonstelling Harry Potter The Exhibition. In de winkel heb ik als souvenir een toverstaf gekocht. Eenmaal aangekomen thuis, bleek de toverstaf het echter niet te doen! Ik verwacht een passende oplossing hiervoor."

Image

De officiële trailer

Group Tour
Hogsmeade Station
Quidditch

Study Model Of Kreacher
Triwizard Cup
Mandrake Pull

SLUIT close
Scroll