Drake 2017
  • 22 jan 2017
  • Drake
  • Melkweg

Drake

Kennen we nog dat verhaal van zanger Drake die zou komen optreden in Ziggo Dome? Hij kwam uiteindelijk wél, maar verplaatste zijn vier shows maar liefst zeven keer. De popster was niet tevreden over de productie die, bij wat de aftrap van de tour had moeten zijn, in Ziggo Dome voor het eerst werd neergezet. In de media werd breed uitgemeten hoe hij in Amsterdam was en niet het Ziggo Dome-podium beklom. Maar bijvoorbeeld wel verscheen op een bar mitswa van een 13-jarige jongen waarvoor diens gefortuneerde vader het Amstel Hotel had afgehuurd... MOJO-boeker Maarten van Vugt:

"De dag erna had ik een concert in de Melkweg met een Amerikaanse hiphop-act. ’s Middags kwam daar een telefoontje binnen: of we een kleedkamer konden regelen voor Drake.

Hij wilde eerst naar de show komen kijken, maar besloot uiteindelijk zelfs mee te doen op het podium. Het werd een te gek concert, maar toch stonden we daar nogal met een dubbel gevoel. Want hij had dus ergens ánders moeten staan. We hebben op kantoor zelfs extra mensen moeten inhuren om alle klachten over zijn verplaatsingen te kunnen verwerken!"

Image

Drake wordt door Rae Sremmurd op het podium gevraagd en de crowd goes wild

2 0 1 6
SLUIT close
Scroll