Razende Reporter Melanie

Het was echt 1 van de leukste concerten waar ik ooit maar toe ben geweest!

arrow down

Razende Reporter Melanie

Het was echt 1 van de leukste concerten waar ik ooit maar toe ben geweest!

Rond 4 uur gingen we naar de Ziggo Dome om blaadjes voor het wereld wijde project uit te delen! Hier heb ik super veel aardige meiden ontmoet haha, toen we eenmaal in de rij stonden werd het echt spannend, we stonden bijna vooraan! We hadden dan wel zit plaatsen maar we wilden als eerste bij de merchandise zijn! Toen we merchandise hadden gekocht zijn we de zaal in gegaan!

We zaten best dicht bij en het was zo gaaf! Bij het liedje jet black heart werd ik echt zenuwachtig, dit was namelijk het liedje van de fan actie waar ik al een aantal maanden aan mee werk. En het lukte! Best veel mensen hielden een blaadje omhoog! Het was zo gaaf om te zien dat het lukte! Ik en nog veel meer andere meiden hebben er zo ons best op gedaan!

Maar het liedje How did we end Up here blijft toch 1 van mijn favorieten live :) iedereen was aan het springen en dansen! Het was echt super! Bij de encore gilde iedereen zo hard dat ik nog steeds last heb van m'n oren haha, maar het was het waard!

Ze speelden zelfs een liedje wat eigenlijk niet op de setlist stond, Nouja nu staat ie er waarschijnlijk wel op haha. Het is altijd 1 van mijn favoriete liedjes geweest en het was zo gaaf om deze live te horen! We vonden het allemaal ook echt jammer dat het concert al weer was afgelopen :/ maar we hebben zeker een top weekend gehad!  Super bedankt voor de kaartjes! Ik en m'n vriendinnen hebben het super naar ons zin gehad, en als 5sos nog een keer maar de Ziggo Dome komt gaan we zeker nog een keer!