Carré

Hieronder hebben wij de vervoersinformatie voor je op een rijtje gezet.

arrow down

Het theater ligt in het centrum van Amsterdam, wij adviseren je om met het openbaar vervoer te reizen. Indien je toch met de auto reist adviseren wij je om ruim op tijd te vertrekken. Hieronder hebben wij de vervoersinformatie voor je op een rijtje gezet.

Met het openbaar vervoer

Vanaf Amsterdam Centraal Station ben je per tram of metro's in tien minuten bij Carré. Vanaf Amsterdam Amstel heeft de metro slechts vijf minuten nodig. Stap uit bij halte Weesperplein. Vanaf Centraal Station of Amstel kun je alle metro's nemen (alle metrolijnen stoppen op halte Weesperplein). Vanaf de halte loop je in vijf minuten naar de ingang van Carré.

Je kunt op de site van Carré heel eenvoudig je route naar en van de Carré bekijken. Ook op onze website kun je je route makkelijk bekijken met de 9292 OV planner.

Met de auto

Parkeren
Carré beschikt over een parkeergarage waar je vanaf 17:30 uur van harte welkom bent. Bij een matineevoorstelling is dit 1,5 uur voor de voorstelling. De garage is tot 45 minuten na afloop van de voorstelling geopend. Het vaste tarief, ongeacht hoe laat je arriveert, bedraagt € 20,- en tijdens het WKC voor de middagvoorstelling €15,-. Wij adviseren je van te voren een parkeerplaats te reserveren, dit kun je doen op de website van Carré.

Locatie: hoek Nieuwe Achtergracht 31/ Weesperstraat 430