Clubagenda #5

Wie spelen er binnenkort allemaal in de clubs en poppodia? Iedere geven wij een tipje van de sluier!

arrow down

04.02.2016

De voorbereidingen voor het festivalseizoen zijn bij MOJO in volle gang, de 1e namen voor Lowlands zijn onlangs bekendgemaakt en Where The Wild Things Are begint al bijna! Naast de festivals zijn we ook altijd bezig om zoveel mogelijk coole shows naar de clubs en poppodia in Nederland te krijgen. Of het nu garagerock, neo-soul, gangster-rap of om de fijnste elektronische muziek gaat, niets is ons te gek! Over elektronische muziek gesproken, binnenkort staan er een paar hele leuk acts in Nederland!

 

2 many DJ’s | 12 mrt | Muziekgieterij

De gebroeders Dewaele zijn bekend als Soulwax en 2manydjs. Hun DJ-sets overstijgen elk genre en de heren mixen electro, rock, dance hip hop aan elkaar tot een extreem dansbare mix!

Massive Attack | 24 feb | Klokgebouw

Verpletterend, intens en onvergetelijk. Een concert van Massive Attack is een totaalervaring: een indrukwekkend spektakel met beeldschermen die naadloos aansluiten op de atmosferische, avontuurlijke muziek

Gaslamp Killer | 19 mrt | Simplon

Verwacht een eigenzinnige energieke set met bass, beats, hiphop, dub en weirde psychedelica. Deze man is een muziekliefhebber pur sang en doet waar hij zin in heeft met als enig doel het publiek op te zwepen.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?