Brad Paisley

vrijdag 11 oktober 2019

013 Poppodium, Tilburg

King of country Brad Paisley komt naar Nederland! Zanger, songwriter, gitarist en country superster: Brad is het allemaal! Moeiteloos stak hij maar liefst 3 Grammy's, 2 American Music Awards, 14 Academy of Country Music Awards en 14 Country Music Awards in zijn zak. Need we say more?

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Kijk & Ontdek

IZbN_nmxAGk
https://open.spotify.com/album/43xH1kPS7aNKc2WJtUHRAs

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

013

013

Er zijn diverse parkeergarages op loopafstand. Het meest dichtbij is de Tivoli Parkeergarage, die pal naast de zaal ligt. De parkeergarages op het Pieter Vreedeplein en in de Heuvelpoort liggen op 3 minuten loopafstand.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

013 ligt op slechts 7 minuten loopafstand van het Centraal Station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van www.9292ov.nl.

9292.nl

Koop kaarten

 • 11 okt 2019

  20:00

  013, Tilburg

  arrow
  • Brad Paisley

   Kaarten
   vanaf

   62,40

  • Brad Paisley

   Entree: 19:00

   Aanvang: 20:00

   013

   Veemarktstraat 44, Tilburg

   Plan je route
  • Kaarten

   Kaartprijs inclusief servicekosten.

   Lees meer

   Kaarten

   De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten voor deze show bedragen 12% van de kaartprijs. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3