Geen evenementen tot 1 september

We proberen evenementen die gepland staan tot 1 september zo veel mogelijk te verplaatsen. Zodra er nieuws is plaatsen we dit op onze website. Kaartkopers ontvangen zo snel mogelijk info per mail. Omdat we met Ticketmaster in overleg zijn over de technische details duurt het helaas langer dan gehoopt om fans te informeren. We vragen je geduld in deze uitzonderlijke situatie.

Lees verder close

Brad Paisley

DIT CONCERT IS GEANNULEERD

29 juli 2020

AFAS Live, Amsterdam

Het concert dat op 29 juli 2020 in AFAS Live in Amsterdam zou plaatsvinden, kan als gevolg van de Corona maatregelen helaas niet doorgaan en wordt geannuleerd.

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

9292

AFAS Live

In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P6.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

AFAS Live ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl. Let op: de datum van de planner staat standaard ingesteld op vandaag.

9292.nl

Een hapje eten

Een hapje eten

Restaurant First

Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.

Meer informatie

Koop kaarten

 • 29 jul 2020

  AFAS Live, Amsterdam

  arrow
  • Brad Paisley

   Kaarten
   vanaf

   63,84

  • Brad Paisley

   DIT CONCERT IS GEANNULEERD

   AFAS Live

   ArenA Boulevard 590, Amsterdam

   Plan je route

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3