BTS

World Tour

'LOVE YOURSELF'

zaterdag 13 oktober 2018

Ziggo Dome, Amsterdam

Ready for some top of the bill K-pop, A.R.M.Y.? De populairste K-popband van het moment maakt de oversteek naar Europa! 2018 belooft hét jaar te worden van BTS, met een omvangrijke wereldtournee en hun nieuwe album 'Love Yourself: Tear'. De titel voor Time Magazine meest invloedrijke 'persoon' van 2018 is in ieder geval al in de pocket.

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Kijk & Ontdek

kX0vO4vlJuU
spotify:user:spotify:playlist:37i9dQZF1DX08mhnhv6g9b

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

Ziggo Dome

Ziggo Dome

In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is Transferium/P1.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

Ziggo Dome ligt op 10 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis kun je het best plannen met behulp van 9292.nl. Let op: de datum staat van de planner staat standaard ingesteld op vandaag.

9292.nl

Zin in een complete avond uit?

Zin in een complete avond uit?

Diner in restaurant Member Lounge

Begin ontspannen aan de avond door al vóór de drukte in de Ziggo Dome te zijn en geniet voorafgaand aan het concert van een heerlijk uitgeserveerd diner.

Meer informatie

Koop kaarten

 • 13 okt 2018

  20:00

  Ziggo Dome, Amsterdam

  arrow
  • BTS

   Kaarten
   vanaf

   60,-

  • BTS

   World Tour
   'LOVE YOURSELF'

   Entree: 17:00

   Aanvang: 20:00

   Ziggo Dome

   De Passage 100, Amsterdam

   Plan je route
  • Kaarten exclusief 10% servicekosten. Maximaal 4 kaarten per persoon.

   Verkoop start op 1 juni om 9:00

   Lees meer

   Kaarten

   De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten bedragen 10% van de kaartprijs, met een maximum van € 10,- per kaart. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   met o.a. toegang tot de soundcheck en early entry

   Verkoop start op 1 juni om 9:00

   Lees meer

   VIP package

   BTS ‘LOVE YOURSELF’ in VIP UK/Europe VIP PACKAGE is inclusief:

   • Een staanplaats in de VIP Pit
   • Toegang tot de soundcheck
   • Early Entry tot de zaal
   • Souvenir laminate + lanyard
   • Check-in door onze event medewerkers

   Let op: de tijden op het ticket en/of bevestiging zijn de tijden van opening deuren van het concert en kunnen afwijken van het VIP-arrangement. Live Nation Korea neemt ongeveer een week voorafgaand aan het concert per mail contact op met de exacte tijden.

   De prijs van dit arrangement bedraagt € 250,- (exclusief € 10,- servicekosten per persoon)

   Neem met vragen of voor groepsboekingen contact op met BTSvip@livenation.kr. Pakketten zijn niet overdraagbaar en kunnen niet worden teruggenomen.

   Leeftijdsrestrictie: de minimale leeftijd voor VIP tickets is 12 jaar. Iedereen onder de 16 moet het concert bezoeken met een begeleider van minimaal 18 jaar. Baby's mogen niet op de arm worden meegedragen.

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?