Celtic Woman

Ancient Land

vrijdag 18 oktober 2019

RAI Theater, Amsterdam

De engelachtige zangeressen Mairéad Carlin en Éabha McMahon en de sensationele violiste Tara McNeill nemen een nieuwe Ierse zangeres mee op tournee: Megan Walsh. De unieke sound van Celtic Woman is een ode aan het rijke Ierse muzikale erfgoed. Geniet van prachtige pure stemmen, betoverende choreografieën en verbluffende visuele producties tijdens deze vernieuwde show rondom het album 'Ancient Land'.

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Kijk & Ontdek

QHi7xw8gpJo
spotify:album:6JP6VJccHYWKPckmRpayOP

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

9292

RAI

De parking van Amsterdam RAI is direct gelegen aan de afslag van de A10 (afslag 9). De parkeerplaats van Amsterdam RAI biedt plaats aan ca. 2.300 auto’s.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

Station Amsterdam RAI ligt op een steenworp afstand van het RAI-complex. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van www.9292ov.nl.

9292.nl

Koop kaarten

 • 18 okt 2019

  20:00

  RAI, Amsterdam

  arrow
  • Celtic Woman

   Kaarten
   vanaf

   50,40

  • Celtic Woman

   Ancient Land

   Aanvang: 20:00

   RAI

   Europaplein, Amsterdam

   Plan je route
  • Kaarten

   Kaartprijs inclusief servicekosten. Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.

   Lees meer

   Kaarten

   De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten voor deze show bedragen 12% van de kaartprijs. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3