Chick Corea Trio

woensdag 10 mei 2017

Concertgebouw, Amsterdam

Chick Corea is de enige jazz-artiest met 22 Grammy Awards op zijn naam, is een van de meest invloedrijke pianisten en heeft al talloze prachtige samenwerkingen gedaan. Nu is deze samenwerking wel een waarvan je denkt: bijna te mooi om waar te zijn. In 2009 tourde hij met bassist Christian McBride en drummer Brian Blade, een match made in heaven met deze drie virtuozen bij elkaar. Samen maakten ze het live album Trilogy, dat kleurrijk, divers en tot op het randje geïmproviseerd is. Het is bijna overbodig om te zeggen dat ook dit album (zeer terecht) een Grammy won. Nu gaat het trio weer touren, ditmaal met jazzkompaan Eddie Gomez in plaats van Christian McBride.

Koop kaarten arrow down

Kijk & Ontdek

UpFBnlKfvgE
https://open.spotify.com/album/5BwJfoh38KFKmP5XNXhhlv

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

Concertgebouw

Concertgebouw

Je kunt met 25% korting parkeren in Q-Park Museumplein. Kortingskaarten zijn op vertoon van een concertkaart verkrijgbaar bij de garderobe en de kassa van Het Concertgebouw.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

Het Koninklijk Concertgebouw is met de tram te bereiken vanaf verschillende NS-stations in Amsterdam. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.

9292.nl

Koop kaarten

 • 10 mei 2017

  20:45

  Concertgebouw, Amsterdam

  arrow
  • Chick Corea Trio

   Kaarten
   vanaf

   37,-

  • Chick Corea Trio

   Aanvang: 20:45

   Concertgebouw

   Concertgebouwplein 10, Amsterdam

   Plan je route
  • Kaarten

   Kaartprijs exclusief servicekosten. Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.

   Lees meer

   Kaarten

   Wij zijn de organisator van dit evenement. De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten bedragen 10% van de kaartprijs, met een maximum van € 10,- per kaart. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten
I Love My Ears

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?