Cypress Hill

Elephants on Acid Tour

met support act CardiaC

vrijdag 21 december 2018

AFAS Live, Amsterdam

De pioniers van de West Coast en Latino hiphop braken in de '90s door met hun geheel eigen stijl van donkere, spooky-psychedelische hiphop. Hits als ‘Insane in the Brain’, ‘How I Could Just Kill A Man’, ‘Illusions’ en ‘(Rock)&(Rap) Superstar’ sloegen even hard in als de rush die je krijgt van het tegelijk inhaleren van drie joints vol eersteklas wiet. Twee jaar terug vierden de Latino-hoppers hun vijfentwintigste verjaardag met een serie vlammende shows, vorig jaar verscheurden ze Lowlands en nu zijn ze terug. It's gonna be insane in the brain!

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Kijk & Ontdek

RijB8wnJCN0
spotify:album:2CnvBTLTov5YDGM2axRKcQ

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

AFAS Live

AFAS Live

In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P6.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

AFAS Live ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl. Let op: de datum staat van de planner staat standaard ingesteld op vandaag.

9292.nl

Een hapje eten

Een hapje eten

Restaurant First

Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.

Meer informatie

Koop kaarten

 • 21 dec 2018

  20:00

  AFAS Live, Amsterdam

  arrow
  • Cypress Hill

   Kaarten
   vanaf

   42,90

  • Cypress Hill

   Elephants on Acid Tour
   met support act CardiaC

   Entree: 18:30

   Aanvang: 20:00

   AFAS Live

   ArenA Boulevard 590, Amsterdam

   Plan je route
  • Kaarten

   Kaartprijs inclusief servicekosten. Maximaal 6 kaarten per persoon.

   Lees meer

   Kaarten

   De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten voor deze show bedragen 10% van de kaartprijs. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3