De Jeugd van Tegenwoordig

Larger Than Live

Interact with your favourite act

zaterdag 11 juli 2020

Livestream via largerthan•live

Exclusief concert @ Ziggo Dome

Koud vijftien jaar na de release van ‘Watskeburt?!’ komt De Jeugd van Tegenwoordig eindelijk Ziggo Dome afbreken. Plek zat daar, dus ruim baan voor de vleesgeworden hiphopgekte, aangevuurd door knisperverse electrobeats en de onversneden interactieve power van jouw mobiele telefoon. De geboren publieksmenners Vjeze Fur, Willie Wartaal, Faberyayo en Bas Bron zijn dan ook geknipt voor Larger Than Live, want bij deze furieuze vier kan het altijd harder, dikker en gekker – ook al is er niet veel grootser dan De Jeugd van Tegenwoordig live.

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Kijk & Ontdek

CdEjPJbJWRI
spotify:artist:1u7uShzlA1tXJeox3jMFPq

Laatste updates

Koop kaarten

 • 11 jul 2020

  21:00

  Livestream, Larger Than Live

  arrow
  • DJVT2

   Kaarten
   vanaf

   11,-

  • De Jeugd van Tegenwoordig

   Larger Than Live
   Interact with your favourite act

   Entree: 20:00

   Aanvang: 21:00

   Livestream

   , Larger Than Live

   Plan je route
  • Kaarten

   LET OP! Met Livestream kaarten heb je toegang tot de livestream. Kies voor kaarten uit het blok hieronder als je fysiek aanwezig wilt zijn.

   Lees meer

   Livestream kaarten

   LET OP! Met Livestream kaarten heb je toegang tot de livestream. Kies voor 'Concert kaarten' als je fysiek aanwezig wilt zijn.

   Kaarten zijn te bestellen via het ticketingsysteem van Ticketmaster of via Vodafone. Bekijk voor meer informatie largerthan.live.

   Na het bestellen van kaarten ontvang je uiterlijk een half uur voor aanvang van het event een e-mail met een link naar de livestream en je unieke toegangscode. Je krijgt met één code één keer toegang tot het streamingevent en je kunt een code slechts één keer inwisselen. Deel de code(s) dus alleen met degene(n) voor wie je de code gekocht hebt.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten voor deze show bedragen €1,-. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie en mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren.

   Koop kaarten
 • 11 jul 2020

  21:00

  Ziggo Dome, Amsterdam

  arrow
  • DJVT2

   Kaarten
   vanaf

   30,80

  • De Jeugd van Tegenwoordig

   Larger Than Live
   Interact with your favourite act

   Entree: 20:00

   Aanvang: 21:00

   Ziggo Dome

   De Passage 100, Amsterdam

   Plan je route
  • Kaarten

   Omdat evenementen vanaf 1 juli beperkt zijn toegestaan kun je als fan dit concert óók fysiek bezoeken.

   Lees meer

   Concert kaarten

   Omdat evenementen vanaf 1 juli beperkt zijn toegestaan kun je als fan dit concert óók fysiek bezoeken. Er zijn slechts 2400 zitplaatsen beschikbaar waardoor anderhalve meter afstand tot andere bezoekers kan worden gehouden. Bekijk de verdere corona maatregelen bij onze evenementen via mojo.nl/coronamaatregelen

   De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   Kaartprijs is inclusief servicekosten.

   Koop kaarten
Larger Than Live

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3