De Staat

In The Round II

LET OP: UITGESTELD NAAR 2023

Nieuwe datum nog niet bekend

RTM Stage, Rotterdam Ahoy

De vier uitverkochte 'In The Round' shows in Nijmegen smaken naar meer. Met deze tweede ronde doet De Staat een strik om een periode vol hoogtepunten rondom 'Bubble Gum', zoals zij dat in 2017 deden met 'O'. Frontman Torre Florim: "We willen met In The Round II weer het onderste uit de kan halen. In The Round II doen we in RTM Stage, een nieuwe zaal in Ahoy, met alle voordelen van een grote zaal: alle ruimte voor lichtontwerp en dik geluid. Door de cirkelopstelling staat het publiek dicht op de band, is het persoonlijker, en is alles wat we doen in-your-face. Het is zo anders dan een normale opstelling dat ik erg blij ben dat we het weer gaan doen. Misschien spelen we hier al wat nieuw werk en doen er speciale gasten mee, dat ga je merken in oktober. Na de show zullen we in ieder geval een tijdje uit beeld verdwijnen om volledig te focussen op nieuw werk."

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Kijk & Ontdek

dpH4qZyP0vk
spotify:album:5c2ZaqcQA4nXNF7Gz8ibXj

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

9292

Rotterdam Ahoy

Parkeren kan op het parkeerterrein van Ahoy of in parkeergarage Zuidplein. Kijk op de website van Ahoy voor meer informatie en het reserveren van een parkeerplaats.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

Metro- en busstation Zuidplein bevindt zich op 5 minuten loopafstand van Ahoy. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl. Let op: de datum staat van de planner staat standaard ingesteld op vandaag.

9292.nl

Koop kaarten

 • 31 dec 2023

  Rotterdam Ahoy, Rotterdam

  arrow
  • De Staat

   Kaarten
   vanaf

   47,60

  • De Staat

   In The Round II
   LET OP: UITGESTELD NAAR 2023

   Rotterdam Ahoy

   Ahoyweg, Rotterdam

   Plan je route

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3