Don Diablo

Forever XL

zaterdag 9 mei 2020

Ziggo Dome, Amsterdam

"De aankomende show in Ziggo Dome wordt absoluut de grootste solo show van mijn leven, en na het succes van Future XL vorig jaar ben ik blij dat het weer plaatsvindt in mijn woonplaats, Amsterdam. Dit wordt niet alleen de meest persoonlijke show die ik ooit heb gedaan, met nieuwe muziek van mijn aankomende album 'FOREVER'. Het wordt ook een hele ervaring voor de zintuigen, met een geheel nieuwe en futuristische stage set up waarmee ik eindelijk de show kan neerzetten die ik altijd al wilde laten zien aan fans van over de hele wereld. Het doel is om herinneringen te creëren die mensen altijd bij zullen blijven... FOREVER." - Don Diablo

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Kijk & Ontdek

vB6d9VVwRZc
spotify:playlist:37i9dQZF1DZ06evO0Jugk8

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

9292

Ziggo Dome

In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is Transferium/P1.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

Ziggo Dome ligt op 10 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis kun je het best plannen met behulp van 9292.nl. Let op: de datum van de planner staat standaard ingesteld op vandaag.

9292.nl

Zin in een complete avond uit?

Zin in een complete avond uit?

Diner in restaurant Member Lounge

Begin ontspannen aan de avond door al vóór de drukte in de Ziggo Dome te zijn en geniet voorafgaand aan het concert van een heerlijk uitgeserveerd diner.

Meer informatie

Koop kaarten

 • 09 mei 2020

  19:30

  Ziggo Dome, Amsterdam

  arrow
  • don diablo

   Kaarten
   vanaf

   44,-

  • Don Diablo

   Forever XL

   Entree: 18:30

   Aanvang: 19:30

   Ziggo Dome

   De Passage 100, Amsterdam

   Plan je route
  • Kaarten

   Kaartverkoop verloopt via Paylogic. Vrije plaatskeuze voor staanplaatsen op de vloer of zitplaatsen op de eerste ring.

   Lees meer

   Kaarten

   De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Paylogic. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Paylogic, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Ga dan naar customerservice.paylogic.com. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Paylogic helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten voor deze show bedragen 12% van de kaartprijs. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3