Ellen ten Damme

PARIS-BERLIN

nachtconcert

zaterdagnacht 1 december 2018

Carré, Amsterdam

Samen met haar achtkoppige superband The Magpies raast Ellen ten Damme kris kras door een eeuw Europa heen. Dat doet deze alleskunner met de geweldige muziek uit de jaren 20, waarin Parijs en Berlijn voorop liepen. Maar ook met muziek uit de jaren 40 en 50 én nummers van vandaag de dag. Een muzikale ode aan de chansonniers en topentertainers van de vorige eeuw, zoals de heerlijke nostalgie van Edith Piaf, Bertold Brecht en Kurt Weill en grootse artiesten als Yves Montand, Brigitte Bardot, Stromae en Marlene Dietrich.

In de halve eeuw dat zij hier rondloopt vraagt Ten Damme zich vrolijk af: "Kan ik er iets aan doen, dat alles naar de klote gaat? Nee! Dus laten we dansen en zingen. De liefde en het leven vieren, nu! Je Veux L’amour, (verdomme)."

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Kijk & Ontdek

JtrdA3zy77I
spotify:album:5ke6PlsM1EC5x5e9nrXN0G

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

Carré

Carré

Koninklijk Theater Carré verzorgt parkeerservice op maximaal vijf minuten loopafstand van Carré. Meer informatie daarover is te vinden op de website van Carré.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

Vanaf Amsterdam Centraal Station brengen trams en metro's je in tien minuten naar Carré. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl. Let op: de datum staat van de planner staat standaard ingesteld op vandaag.

9292.nl

Dineren in Carré

Dineren in Carré

De twee restaurants van Carré bieden ieder een eigen sfeer en menukaart. Zo kun je voorafgaand aan de voorstelling dineren op de manier die het beste bij jou past.

Meer informatie

Koop kaarten

 • 01 dec 2018

  23:59

  Carré, Amsterdam

  arrow
  • Ellen ten Damme

   Kaarten
   vanaf

   27,50

  • Ellen ten Damme

   PARIS-BERLIN
   nachtconcert

   Entree: 23:00

   Aanvang: 23:59

   Carré

   Amstel 115-125, Amsterdam

   Plan je route
  • Kaarten

   Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaarten voor dit evenement koop je via Ticketmaster.

   Lees meer

   Kaarten

   De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten voor deze show bedragen 10% van de kaartprijs. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3