Eminem

Revival Tour

uitverkocht

donderdag 12 juli 2018

Goffertpark, Nijmegen

He’s the real Slim Shady! Met zijn humoristische, controversiële, maar vooral oprechte teksten die ondersteund worden door complexe rijmschema’s en ritmes, is hij een pionier in subgenres als horrorcore, comedy hiphop en hardcore hiphop. Zijn nieuwste wapenfeit ‘Revival’ kwam vorig jaar uit en bereikte direct de nummer 1 positie. In juli bestijgt de rapgod het podium van het Goffertpark voor een piekfijne show.

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Kijk & Ontdek

uEh2nwrivqk
spotify:album:15YmkgHUd5PAgvl1XI9SL5

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

Goffertpark

Goffertpark

Rondom het Goffertpark zijn verschillende parkeerterreinen gereserveerd. Op de snelwegen rondom Nijmegen wordt op digitale tekstwagens de verwijzing P-Goffert getoond. Volg deze, ga niet af op je navigatie. Eénmaal van de snelwegen af wordt de route naar de parkeerterreinen aangegeven doormiddel van gele borden met de verwijzing ‘P-Goffert’. Houd rekening met een extra reistijd van maximaal 30 minuten vanaf de parkeerterreinen naar het evenemententerrein. Vanaf de verder gelegen parkeerterreinen rijden gratis pendelbussen van- en naar het evenemententerrein. Zorg dat je op tijd vertrekt.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

Er rijden pendelbussen tussen het Centraal Station van Nijmegen en het Goffertpark. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van www.9292ov.nl. Let op: de datum staat van de planner staat standaard ingesteld op vandaag.

9292.nl

Georganiseerd busvervoer

Georganiseerd busvervoer

Event Travel

Comfortabel naar het concert reizen? Met een bus van Event Travel word je voor de deur afgezet! Reis al vanaf € 16,00 euro (retour) naar het Goffertpark en kies uit ruim 230 vertrekplaatsen.

Meer informatie

Koop kaarten

 • 12 jul 2018

  18:30

  Goffertpark, Nijmegen

  arrow
  • Eminem

   Kaarten
   vanaf

   75,-

  • Eminem

   Revival Tour
   uitverkocht

   Aanvang: 18:30

   Goffertpark

   Goffertpark, Nijmegen

   Plan je route
  • Kaartprijs exclusief 10% servicekosten. Kaarten voor dit evenement koop je via Ticketmaster.

   UITVERKOCHT

   Lees meer

   Kaarten

   Wij zijn de organisator van dit evenement. De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   Van de servicekosten worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   met o.a. early entry tot de golden circle

   UITVERKOCHT

   Lees meer

   Early Entry

   Het Early Entry pakket is inclusief:

   - Golden Circle staanplaats om Eminem live te zien
   - Early Entry: als eerste het Goffertpark naar binnen voor de reguliere Golden Circle ticket kopers
   - Souvenir laminate + lanyard van Eminem als aandenken aan het concert
   - Eminem merchandise item per persoon
   - Consumptiemunten voor gebruik tijdens het concert (5 per persoon)
   - Check-in door onze eventmedewerkers

   Het Early Entry pakket is € 216,- (exclusief € 10,- servicekosten) / waarde inbegrepen ticket: € 99,-

   Let op: de tijden op het ticket en/of bevestiging zijn de tijden van opening deuren van het concert en kunnen afwijken van het arrangement. Tuned Hospitality neemt ongeveer 1 week voor het concert via mail contact op met verdere informatie.

   Boek georganiseerd busvervoer naar het concert. Let op: concertkaarten niet inbegrepen.

   Lees meer

   Event Travel busvervoer

   Comfortabel naar het concert van Eminem reizen? Met een bus van Event Travel word je voor de deur afgezet! Reis al vanaf € 16,00 euro (retour) naar het Goffertpark en kies uit ruim 230 vertrekplaatsen verspreid door héél Nederland. Staat jouw opstapplaats er niet er tussen? Vraag ‘m aan via de website!

   Koop kaarten
538

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?