Evanescence

Synthesis Live with orchestra

uitverkocht

Zondag 25 maart

AFAS Live, Amsterdam

In 2003 brak Evanescence door met het album ‘Fallen’ waarop Gothic-Metal en Nu-Metal op een meesterlijke wijze met elkaar werd gecombineerd. In de loop der jaren volgden succesvolle albums elkaar op met als meest recent werk ‘Synthesis’ dat dit najaar uitkomt.

Net zoals bij het nieuwe album gooien Amy Lee en haar consorten het voor deze tour over een totaal andere boeg. Onder de stevige drums en ronkende gitaren gaan prachtige arrangementen schuil die dankzij een volledig orkest, samen met de mooie stem en het virtuoze pianospel van Amy Lee, prachtig tot zijn recht komen.

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Kijk & Ontdek

k5QFLV_lzeQ
https://open.spotify.com/album/08jcDyA4bBrFLynHMTsQpG

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

AFAS Live

AFAS Live

In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P6.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

AFAS Live ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl. Let op: de datum staat van de planner staat standaard ingesteld op vandaag.

9292.nl

Een hapje eten

Een hapje eten

Restaurant First

Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.

Meer informatie

Koop kaarten

 • 25 mrt 2018

  20:00

  AFAS Live, Amsterdam (Uitverkocht)

  arrow
  • Kaarten
   vanaf

   45,-

  • Evanescence

   Synthesis Live with orchestra
   uitverkocht

   Entree: 18:30

   Aanvang: 20:00

   AFAS Live

   ArenA Boulevard 590, Amsterdam

   Plan je route
  • UITVERKOCHT

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?