Geen evenementen tot 1 juni

De Nederlandse overheid heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland tot 1 juni.

Lees verder close

Faith No More

uitverkocht

vrijdag 3 juli 2020

AFAS Live, Amsterdam

Faith No More versnijdt in de jaren '80 als eerste metal met funk en hiphop. Met Mike Patton als voorman scoort de groep hits zoals 'Midlife Crisis' en Commodores cover 'Easy'. Na een lange break is daar in 2015 comebackplaat 'Sol Invictus' en een tour die FNM naar Pinkpop brengt. "Ondanks de jarenlange pauze is er nog geen spoor van sleet op het slijpende karakter van deze hort-en-stootmachine", schrijft OOR over dat optreden. Wordt het net zo 'Epic' in AFAS Live?

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Kijk & Ontdek

ai4yg9EQyqI
spotify:artist:6GbCJZrI318Ybm8mY36Of5

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

9292

AFAS Live

In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P6.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

AFAS Live ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl. Let op: de datum van de planner staat standaard ingesteld op vandaag.

9292.nl

Een hapje eten

Een hapje eten

Restaurant First

Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.

Meer informatie

Koop kaarten

 • 03 jul 2020

  20:00

  AFAS Live, Amsterdam (Uitverkocht)

  arrow
  • Faith No More

   Kaarten
   vanaf

   56,-

  • Faith No More

   uitverkocht

   Aanvang: 20:00

   AFAS Live

   ArenA Boulevard 590, Amsterdam

   Plan je route
  • UITVERKOCHT
KINK

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3