Jack White

uitverkocht

maandag 2 juli 2018

AFAS Live, Amsterdam

Samen met Meg scoorde hij als The White Stripes al een monsterhit met 'Seven Nation Army'. Toen het duo in 2011 uit elkaar ging, startte Jack White zijn solo project met het album 'Blunderbuss'. Dat was niet bepaald een blunder te noemen want het werd alom geprezen! In maart trakteert de garagerockpionier ons op 'Boarding House Reach': een album vol onvervalste rock, electro en gospel blues. Genoeg nieuw materiaal om zijn concert in juli mee te vullen dus!

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Kijk & Ontdek

WyWqEFeKX2E
spotify:album:7JCOdAGtntpYz061NH8yX5

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

AFAS Live

AFAS Live

In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P6.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

AFAS Live ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl. Let op: de datum staat van de planner staat standaard ingesteld op vandaag.

9292.nl

Een hapje eten

Een hapje eten

Restaurant First

Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.

Meer informatie

Koop kaarten

 • 02 jul 2018

  20:00

  AFAS Live, Amsterdam (Uitverkocht)

  arrow
  • Jack White

   Kaarten
   vanaf

   47,50

  • Jack White

   uitverkocht

   Entree: 18:30

   Aanvang: 20:00

   AFAS Live

   ArenA Boulevard 590, Amsterdam

   Plan je route
  • UITVERKOCHT

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?