James Newton Howard

3 Decades of Music of Hollywood

dinsdag 7 november 2017

Concertgebouw, Amsterdam

Van The Sixth Sense, King Kong, I Am Legend, The Dark Knight, The Hunger Games tot de lang verwachte Harry Potter spin-off Fantastic Beasts And Where to Find Them; Deze films hebben allemaal één ding gemeen. Ze hebben allemaal een prachtige soundtrack gemaakt door componist James Newton Howard. De beste man werkt al 3 decennia mee aan filmmuziek en komt naar Nederland voor een concert in het Concertgebouw. Verwacht tijdens deze avond alle highlights uit zijn muzikale carrière gebracht door James Newton Howard zelf samen met een 100-koppig orkest.

Tijdens dit concert worden beelden vertoond van films die voor jonge bezoekers als eng kunnen worden ervaren. Houd hier rekening mee als je kinderen meeneemt naar het concert.

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Kijk & Ontdek

z4B6GVfk20o
https://play.spotify.com/album/1ZjhC3CL1GLbPQbU6lKtow

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

Concertgebouw

Concertgebouw

Je kunt met 25% korting parkeren in Q-Park Museumplein. Kortingskaarten zijn op vertoon van een concertkaart verkrijgbaar bij de garderobe en de kassa van Het Concertgebouw.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

Het Koninklijk Concertgebouw is met de tram te bereiken vanaf verschillende NS-stations in Amsterdam. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.

9292.nl

Koop kaarten

 • 07 nov 2017

  20:00

  Concertgebouw, Amsterdam

  arrow
  • Kaarten
   vanaf

   39,-

  • James Newton Howard

   3 Decades of Music of Hollywood

   Aanvang: 20:00

   Concertgebouw

   Concertgebouwplein 10, Amsterdam

   Plan je route
  • Kaarten

   Kaartprijs exclusief servicekosten. Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.

   Lees meer

   Kaarten

   Wij zijn de organisator van dit evenement. De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Het Concertgebouw.

   Koop kaarten

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?