Jeroen van Koningsbrugge

's Nachts in Carré

vrijdag 30 november 2018

Carré, Amsterdam

In de nacht van vrijdag 30 november op zaterdag 1 december begint precies om twaalf uur de eerste ’s nachts in Carré show van Jeroen van Koningsbrugge. Speciaal voor Carré ontwikkelde de creatieve duizendpoot een programma voor de nachtelijke uurtjes zoals je dat in Las Vegas veel ziet. Van Koningsbrugge: ‘Eigenlijk is - ’s Nachts in Carré - een heel ongedwongen voorstelling. We gaan samen muziek maken, kletsen, lachen en gezellig wat drinken, totdat de vergunning wordt ingetrokken’.

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Kijk & Ontdek

rqfqlTYc8fo
spotify:album:64aOKEHABLdGiEKn6hDhFb

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

Carré

Carré

Koninklijk Theater Carré verzorgt parkeerservice op maximaal vijf minuten loopafstand van Carré. Meer informatie daarover is te vinden op de website van Carré.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

Vanaf Amsterdam Centraal Station brengen trams en metro's je in tien minuten naar Carré. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl. Let op: de datum staat van de planner staat standaard ingesteld op vandaag.

9292.nl

Dineren in Carré

Dineren in Carré

De twee restaurants van Carré bieden ieder een eigen sfeer en menukaart. Zo kun je voorafgaand aan de voorstelling dineren op de manier die het beste bij jou past.

Meer informatie

Koop kaarten

 • 30 nov 2018

  23:59

  Carré, Amsterdam

  arrow
  • Jeroen van Koningsbrugge

   Kaarten
   vanaf

   25,-

  • Jeroen van Koningsbrugge

   's Nachts in Carré

   Aanvang: 23:59

   Carré

   Amstel 115-125, Amsterdam

   Plan je route
  • Kaarten

   Kaartprijs exclusief 10% servicekosten. Kaartverkoop voor deze show verloopt via Ticketmaster.

   Lees meer

   Kaarten

   Wij zijn de organisator van dit evenement. De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten bedragen 10% van de kaartprijs, met een maximum van € 10,- per kaart. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3