Khalid

Free Spirit European Tour 2019

met special guests Mabel en Raye

dinsdag 1 oktober 2019

Ziggo Dome, Amsterdam

Een American Teen is Khalid niet meer, maar ook op zijn nieuwste plaat 'Free Spirit' blijft hij de pijnlijk eerlijke stem van Generatie Z. Een booming bariton stem die perfect past bij zijn zwoel schuifelende mix van country, pop, funk, rhythm en blues. Of zoals NRC schreef over zijn uitverkochte AFAS Live concert: "Bij Khalid klinkt r&b kek en weelderig".

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Kijk & Ontdek

hE2Ira-Cwxo
spotify:album:6KT8x5oqZJl9CcnM66hddo

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

9292

Ziggo Dome

In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is Transferium/P1.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

Ziggo Dome ligt op 10 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis kun je het best plannen met behulp van 9292.nl. Let op: de datum staat van de planner staat standaard ingesteld op vandaag.

9292.nl

Zin in een complete avond uit?

Zin in een complete avond uit?

Diner in restaurant Member Lounge

Begin ontspannen aan de avond door al vóór de drukte in de Ziggo Dome te zijn en geniet voorafgaand aan het concert van een heerlijk uitgeserveerd diner.

Meer informatie

Koop kaarten

 • 01 okt 2019

  20:00

  Ziggo Dome, Amsterdam

  arrow
  • Khalid

   Kaarten
   vanaf

   38,10

  • Khalid

   Free Spirit European Tour 2019
   met special guests Mabel en Raye

   Aanvang: 20:00

   Ziggo Dome

   De Passage 100, Amsterdam

   Plan je route
  • Kaartprijs inclusief servicekosten. Maximaal 6 kaarten per account.

   UITVERKOCHT

   Lees meer

   Kaarten

   De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten voor deze show bedragen 12% van de kaartprijs. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   De best beschikbare zitplaatsen voor het concert

   Lees meer

   Platinum tickets

   Platinum Tickets geven fans de kans om de meest gewilde tickets van een event te kopen tegen een marktgedreven prijs. Deze tickets geven fans gegarandeerde toegang tot de plekken waar op dat moment het meeste vraag naar is.

   Extra’s als hospitality of merchandise maken geen deel uit van het Platinum Ticket.

   Koop kaarten

   let op: deze upgrade is niet geldig zonder los toegangsbewijs

   Lees meer

   Meet & Greet upgrade

   M&G Upgrade includes Meet & Greet and personal photograph with Khalid. Concert ticket sold separately. A valid photo ID matching the name on the Meet & Greet confirmation is required at check-in. All members of your party must be in attendance at time of check-in, and enter the venue together. Meet & Greet time is TBD and may take place before or after the show. Please be prepared to arrive early or stay late. Meet & Greet Upgrade DOES NOT INCLUDE any early entry privileges. More details will be provided to you closer to the show date.

   Koop kaarten
538 Xite

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3