La La Land In Concert

A Live-To-Film Celebration

zaterdag 21 oktober 2017

Rotterdam Ahoy

Dit najaar beleef je de met 6 Oscars bekroonde film La La Land op een unieke manier: de gehele film is op groot scherm te zien met daarbij de filmmuziek live gespeeld door een 80-koppig symfonisch orkest. “Met de originele stemopnames van Emma Stone, Ryan Gosling en John Legend, live begeleid door de muzikanten, kunnen we een unieke concertervaring bieden waar de film, opnames en uitmuntende livemuziek elkaar ontmoeten”, vertelt La La Land in Concert producent Richard Kraft. Je beleeft de film en de filmmuziek vanuit je stoel in Ahoy.

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Kijk & Ontdek

JgPJElRhIXo
spotify:album:5p0H50uFCdWTpLY640HoPc

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

Ahoy

Ahoy

Parkeren kan op het parkeerterrein van Ahoy of in parkeergarage Zuidplein. Kijk op de website van Ahoy voor meer informatie en het reserveren van een parkeerplaats.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

Metro- en busstation Zuidplein bevindt zich op 5 minuten loopafstand van Ahoy. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl. Let op: de datum staat van de planner staat standaard ingesteld op vandaag.

9292.nl

Koop kaarten

 • 21 okt 2017

  20:00

  Ahoy, Rotterdam

  arrow
  • La La Land

   Kaarten
   vanaf

   42,-

  • La La Land In Concert

   A Live-To-Film Celebration

   Aanvang: 20:00

   Ahoy

   Ahoyweg, Rotterdam

   Plan je route
  • Kaartprijs exclusief servicekosten. Kaarten voor dit evenement koop je via Ticketmaster.

   Lees meer

   Kaarten

   Wij zijn de organisator van dit evenement. De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten bedragen 10% van de kaartprijs, met een maximum van € 10,- per kaart. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten

   met o.a. een best beschikbare zitplaats

   Lees meer

   Hot Ticket

   Het Hot Ticket is inclusief:

   * Best beschikbare zitplaats op de vloer, in vak B
   * Aparte entree tot Ahoy, binnen zonder rijen
   * Merchandise item als aandenken aan de show
   * Consumptiemunten voor dranken tijdens de show (5 per persoon)
   * Check in door onze event medewerkers

   Het Hot Ticket is € 169,- (exclusief € 10,- servicekosten)

   Ongeveer een week voorafgaand aan het concert ontvang je van Tuned Hospitality meer informatie over de extra's bij het Hot Ticket.

   Bij groepen groter dan 8 personen kun je contact opnemen met Tuned via info@tunedhospitality.nl of bellen naar 020 – 8229515.

   Koop kaarten

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?